MEIDÄN TIIMI

JOHANNA 

Omistaja, parturi-kampaaja & meikkaaja.

Rakkaudesta lajiin ja halusta tarjota asiakkaille parasta palvelua syntyi Estilo, ensimmäinen kampaamoni, vuonna 2016.

Alalla olen ollut vuodesta 2010. Suurin intohimoni ovat työt jossa pääsen toteuttamaan jonkinlaista muutosta. Vahvuuksiini kuuluu ehdottomasti erilaiset värjäykset ja pidennystyöt, mutta toteutan erittäin mielelläni myös kaikki muut parturi-kampaamopalvelut. Minulle tärkeää on kehittää ammattitaitoani jatkuvasti. Tästä pidän huolen kouluttautumalla ja seuraamalla aktiivisesti alamme alati vaihtuvia tuulia.  

Työni toteutan aina hyvällä maulla, rennolla otteella ja toiveitasi kunnioittaen. Kaipaat sitten suurta muutosta tai pientä siistimistä, olet sydämellisesti tervetullut.

HANNU

Parturi-kampaaja

Kampaajakonkari Hannu on kymmenen Espanjassa vietetyn kymmenen vuoden aikana pyörittänyt niin omia kampaamoita, kuin vuokratuoleja muiden putiikeissa.
Alalla hän on työskennellyt pian 40 vuotta. Tuona aikana hän on toiminut liiketyön ohella myös kouluttajana sekä kampaamoalan opettajana.
Mielettömän alan kokemuksen omaava karismaattinen Hannu taikoo edelleen päivästä toiseen asiakkailleen mitä upeampia kampauksia, rennon letkeällä otteella ja hurmaavalla huumorilla höystettynä.
Hannun vahvimpia puolia ovat ehdottomasti taidokkaat leikkaukset ja mieletön kyky löytää juuri se oikea värisävy, joka viimeistelee uuden ulkoisen olemuksesi.

HUOM! Hannu palvelee asiakkaitaan kesän ajan Helsingissä Eerikinkadulla. Varaukset suoraan häneltä numerosta 0443123000.

The ONLY WAY to do GREAT WORK is TO LOVE what you do"